2023 Cafe Restaurant Masa Sandalyeleri

Restaurant Masa Sandalyeleri

Yuvarlatılmış köşeli kare masa Hotel restaurant cafe masaları, evinizin veya konaklama yerinizin herhangi bir yerinde sıcak bir atmosfer yaratmak için beklediğiniz tasarım öğesidir. Bu kare masa, modern tasarımlı mekanlar için değil, aynı zamanda mobilyaların estetik olarak aydınlatılmasını sağlayan kontrast etkisi yaratmak için klasik ahşap oturma odaları için de uygundur.

Sağlam ve temizlemesi kolay Horeca masası, barlar, restoranlar, oteller ve genel olarak halka açık yerler için idealdir; minimalist ve son derece modern tasarımı sayesinde her türlü dekorasyona uyum sağlayarak isteklerinizi ve stil gereksinimlerinizi karşılar.

Yapının esas hacmi ile modern bir versiyonda yeniden yorumlanan masa ayağı, günlük kullanım durumunda dahi hem yapıya hem de yüzeye sağlamlık ve dayanıklılık sağlamak için tamamen çelikten yapılmıştır. Ek olarak, yüzey çizilmelere ve aşınmaya karşı dayanıklıdır ve temizlenmesi özellikle kolaydır.
Masa ve ayak renginin farklı olası kombinasyonları sayesinde her müşterinin mobilya ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilen tasarım ve sağlam bir mobilya aksesuarıdır.


Resepsiyon yapılarının şüphesiz özel bir kullanıcının ihtiyaçlarından farklı ihtiyaçları vardır: bu nedenle belirli özelliklere sahip, sürekli ve yoğun kullanıma uygun ve çok dayanıklı ürünler gerektirirler. Sunduğumuz mobilya tamamlayıcısı, en çok satan iki ürünü hem estetik hem de işlevsel bir kompozisyonda birleştirerek bu ihtiyacı tam olarak karşılıyor. Tabii ki 70 x 70 cm boyutlarındaki ahşap ve metal Horeca masadan ve artık kesinlikle sergilememize gerek kalmamış mobilya aksesuarları olan Steel Arm endüstriyel tarz sandalyelerden bahsediyoruz. Bu set, bar, restoran ve otel yöneticilerinin kesinlikle takdir edeceği bir özellik olan iyi tanımlanmış hatları ve ortalamanın üzerinde sağlamlığı ile karakterizedir.

https://imalatciyiz.com/

Boyalı çelik taban
%100 Türkiyede'de Üretilmiştir
Yoğun profesyonel kullanım için ideal olan sağlamlık ve sağlamlık
Dış mekan kullanımı için uygundur. 
Kullanılan tüm hammaddeler yürürlükteki yönetmeliklere uygun yüksek kalitededir.

Retro bir yemek odası veya fabrika tarzı bir mutfakta konumlandırılan Retro sandalye kesinlikle elinden gelenin en iyisini yapacaktır. Net bir endüstriyel baskı ile ve mevcut sayısız renk sayesinde, evinizin veya iş yerinizin alanlarını en iyi şekilde kişiselleştirebilecek ve eski püskü şıktan rustik tarza kadar birçok mobilya stiliyle birleştirebileceksiniz.  







Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mekanlarınıza Uygun Masa Sandalyeler Cafe İçin